ΚΛΑΔΟΙ
Οικονομικές, Ασφάλειες, Συμβουλευτικές, Νομικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις
Αγροτικά, Τρόφιμα & Περιβάλλον
Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά Είδη
Υγεία & Ομορφιά
Εκπαίδευση
Κατασκευές & Ενέργεια
Μόδα & Σπίτι
Τέχνες & Ψυχαγωγία
Μεταφορές
Χαρτί, Χημικά & Μεταλλουργία
ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ
image/svg+xml
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
EL
image/svg+xml
EN
EL

Το kosmogram.com είναι εδώ, για να αλλάξει το τοπίο στη διαδικασία προμηθειών! Πλέον, με μία επίσκεψη στην πλατφόρμα και σε μόλις τρία βήματα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες και σωστά δομημένο επαγγελματικό προφίλ ή να ανακαλύψετε τον επαγγελματία που ψάχνετε και να επικοινωνήσετε μαζί του!

 

Ποιοι είμαστε;

Το Kosmogram έχει ως επίσημη έδρα του την Αθήνα και η διοίκησή του αποτελείται από στελέχη με εμπειρία και εξειδίκευση στον τομέα των διαδικασιών προμηθειών. Η εταιρεία δημιουργήθηκε με όραμα να «προσφέρει σε αξιόπιστους επαγγελματίες από κάθε κλάδο εξειδίκευσης τη δυνατότητα διεξαγωγής μίας όσο το δυνατόν πληρέστερης διαδικασίας προμηθειών» με εξατομικευμένη προσέγγιση, ταχύτητα και ευκολία.

Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία και τον τρόπο λειτουργίας της πλατφόρμας, πατώντας εδώ.

 

Γιατί να δημιουργήσετε το επαγγελματικό σας προφίλ στο Kosmogram;

Είστε επαγγελματίας σε έναν από τους (12) κλάδους που περιλαμβάνονται στο kosmogram.com; Γίνετε συνεργάτης και απολαύστε τα οφέλη που σας προσφέρει η πλατφόρμα! Δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο επαγγελματικό προφίλ, το οποίο θα περιέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως το επίπεδο εκπαίδευσης, τις γλώσσες που γνωρίζετε, τον τομέα εξειδίκευσής σας, την προϋπηρεσία και τις χώρες που εξυπηρετείτε, αυξάνετε τις πιθανότητες επιλογής σας από κάποιον υποψήφιο εργοδότη. Αναδείξτε τα προσόντα, τις γνώσεις και την εμπειρία σας και προβάλετε τη μοναδικότητα της δικής σας επαγγελματικής ταυτότητας!

Διατηρώντας και ενημερώνοντας το επαγγελματικό σας προφίλ στην διαδικτυακή πλατφόρμα του kosmogram, έχετε την ευκαιρία:

  • Να διευρύνετε το πελατολόγιό σας
  • Να αναδείξετε τα ισχυρά σας σημεία
  • Να αναπτύξετε νέες δυνατότητες
  • Να συνδεθείτε με την αγορά εργασίας
  • Να παρουσιάσετε ένα πλήρες και ελκυστικό επαγγελματικό προφίλ
  • Να ενισχύσετε το κύρος, τόσο το δικό σας όσο και της εταιρείας στην οποία εργάζεστε
  • Να προβληθείτε εκτεταμένα σε ένα ευρύ κοινό ενδιαφερόμενων πελατών, αλλά και άλλων επαγγελματιών του κλάδου στον οποίο ανήκετε 
  • Να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή! Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα email και ένας κωδικός πρόσβασης!  Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε μέσα από το προφίλ σας στο Facebook ή τον Google λογαριασμό σας.

Αναδείξτε τα προσόντα σας και προσελκύστε νέους πελάτες! Γίνετε συνεργάτης του Kosmogram, σήμερα!

 

Αναζητάτε τον κατάλληλο επαγγελματία για τις ανάγκες σας;

Ανακαλύψτε τον ιδανικό επαγγελματία, σε μόλις τρία απλά βήματα, μέσα από το kosmogram.com!

1. Πραγματοποιήστε την αναζήτηση ανά κλάδο εξειδίκευσης.
Ξεκινώντας την αναζήτησή σας από την Αρχική Σελίδα του Kosmogram, πληκτρολογείτε τον κλάδο που σας ενδιαφέρει. Τα προφίλ των επαγγελματιών που ανήκουν στον κλάδο αυτόν θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

2. Εξερευνήστε τα profiles των διαθέσιμων επαγγελματιών.
Οι πιο αξιόπιστοι, καταρτισμένοι και έμπειροι επαγγελματίες από κάθε κλάδο βρίσκονται στο kosmogram.com! Μελετώντας και συγκρίνοντας τα προφίλ τους, μπορείτε να δείτε μία σύντομη περιγραφή και να ενημερωθείτε, ενδεικτικά: για το επίπεδο της εκπαίδευσής τους, την εταιρεία στην οποία εργάζονται, τα έτη προϋπηρεσίας τους στην ίδια εταιρεία - ή και συνολικά- καθώς και για τις υπηρεσίες ή προϊόντα που προσφέρει κάθε ένας από αυτούς. Μέσα από τις πληροφορίες που παρέχονται στα προφίλ των συνεργατών, μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες και τα κριτήριά σας.

3. Ζητήστε προσφορά.
Έχοντας, πλέον, επιλέξει τον ιδανικό συνεργάτη για εσάς, μπορείτε να ζητήσετε προσφορά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχει. Η διαδικασία είναι απλή και ολοκληρώνεται σε λίγα, μόνο, κλικ! Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον επαγγελματία της επιλογής σας, για πιθανές απορίες ή διευκρινίσεις.

 

Δημιουργήστε το επαγγελματικό σας προφίλ και συνδεθείτε με την αγορά εργασίας, ξεκινήστε την αναζήτηση για να ανακαλύψτε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει ή απλώς περιηγηθείτε στα ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα του blog μας!

 

Το kosmogram.com σας καλωσορίζει!

Κοινοποιήστε το άρθρο
:
FACEBOOK
TWITTER
LINKED IN
Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε εγκαίρως για τα τελευταία νέα της πλατφόρμας μας.
Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και αποδέχεστε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία μας.
Αναβαθμίζουμε την online εμπειρία σας χρησιμοποιώντας cookies. Περισσότερα .
Κατάλαβα
Κατάλαβα