ΚΛΑΔΟΙ
Οικονομικές, Ασφάλειες, Συμβουλευτικές, Νομικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις
Αγροτικά, Τρόφιμα & Περιβάλλον
Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά Είδη
Υγεία & Ομορφιά
Εκπαίδευση
Κατασκευές & Ενέργεια
Μόδα & Σπίτι
Τέχνες & Ψυχαγωγία
Μεταφορές
Χαρτί, Χημικά & Μεταλλουργία
ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ
image/svg+xml
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
EL
image/svg+xml
EN
EL
Kosmogram - Πως Λειτουργεί -  How It Works

KOSMOGRAM

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας;

Αναζητήστε

Χρησιμοποιήστε το Kosmogram και εντοπίστε τον κατάλληλο πάροχο-προμηθευτή της υπηρεσίας ή του προϊόντος που επιθυμείτε! Η πλατφόρμα μας σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε αναζήτηση ανάμεσα σε profiles χιλιάδων επαγγελματιών, για όλο το φάσμα των υπηρεσιών και αγαθών.

Από τους κορυφαίους διαχειριστές πωλήσεων στον τομέα των αυτοαπασχολούμενων και των ελεύθερων επαγγελματιών, μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε με την αναζήτηση Kosmogram. Ξεκινήστε την αναζήτησή σας στην Αρχική Σελίδα, επιλέγοντας τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

1
Ανακαλύψτε τον επαγγελματία που ψάχνετε με 3 απλά βήματα!

Εξερευνήστε τα profiles των επαγγελματιών / εταιρειών που σας ενδιαφέρουν

Στο Kosmogram θα γνωρίσετε τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου για τον οποίο ενδιαφέρεστε. Αφού μελετήσετε τα profiles των επαγγελματιών, μπορείτε να επιλέξετε εκείνον που διαθέτει όσα χαρακτηριστικά συμφωνούν με τα δικά σας κριτήρια.

Καθώς επιθυμούμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας στο έπακρο, έχουμε διαμορφώσει μία πλατφόρμα που συγκεντρώνει επαγγελματικά profiles με πληρότητα και σαφήνεια. Έτσι, σας παραθέτουμε κάθε χρήσιμη πληροφορία, από την επαγγελματική εμπειρία και εκπαίδευση έως τη γεωγραφική περιοχή εξυπηρέτησης του εκάστοτε επαγγελματία.

2
Kosmogram - Πως Λειτουργεί η Πλατφόρμα - How It Works

Ζητήστε Προσφορά

Το Kosmogram αποτελεί ένα ενιαίο σημείο στο οποίο μπορείτε να διεξάγετε μία ολοκληρωμένη διαδικασία προμηθειών, από την έρευνα αγοράς έως την υπογραφή της τελικής σύμβασης. Και όλα αυτά, με την ανάπτυξη μίας πιο εξατομικευμένης προσέγγισης!

Εφόσον καταλήξετε στον ιδανικό επαγγελματία για εσάς, μπορείτε μέσα σε λίγα clicks να ζητήσετε προσφορά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Αρκεί, απλώς, να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα αίτησης προσφοράς, αποστέλλοντας το μήνυμά σας.

3

Αξιοποιήστε το Kosmogram και για τις επόμενες αναζητήσεις σας

Στην πλατφόρμα του Kosmogram θα συναντήσετε μία ευρεία ποικιλία επαγγελματιών, η οποία καλύπτει το σύνολο των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών στη χώρα μας. Έτσι, μπορείτε να ανατρέχετε στις -πάντοτε- ενημερωμένες λίστες μας για κάθε ξεχωριστό τομέα εξειδίκευσης.

Χρειάζεστε, λοιπόν, έναν επαγγελματία από διαφορετικό κλάδο, κάθε φορά; Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία αναζήτησης, περιηγηθείτε στα αποτελέσματα-προτάσεις μας και επιλέξτε εκείνον που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

4
Kosmogram - Βήματα Λειτουργίας  -  Operating Steps
Kosmogram - Η Λειτουργία της Πλατφόρμας - How It Works

Η πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη online κοινότητα επαγγελματιών!

ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ
Εγγραφείτε στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε εγκαίρως για τα τελευταία νέα της πλατφόρμας μας.
Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και αποδέχεστε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά δελτία μας.
Αναβαθμίζουμε την online εμπειρία σας χρησιμοποιώντας cookies. Περισσότερα .
Κατάλαβα
Κατάλαβα