ΚΛΑΔΟΙ
Οικονομικές, Ασφάλειες, Συμβουλευτικές, Νομικές Υπηρεσίες & Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις
Αγροτικά, Τρόφιμα & Περιβάλλον
Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες, Ηλεκτρονικά Είδη
Υγεία & Ομορφιά
Εκπαίδευση
Κατασκευές & Ενέργεια
Μόδα & Σπίτι
Τέχνες & Ψυχαγωγία
Μεταφορές
Χαρτί, Χημικά & Μεταλλουργία
ΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ
image/svg+xml
ΣΥΝΔΕΣΗ
ΕΓΓΡΑΦΗ
EL
image/svg+xml
EN
EL

FAQs

Μάθετε τις απαντήσεις μας στα ερωτήματά σας!

Τι είναι το Kosmogram;
Το Kosmogram αποτελεί μία online πλατφόρμα στην οποία επαγγελματίες από κάθε κλάδο αγαθών και υπηρεσιών εισάγουν και διαμορφώνουν το επαγγελματικό προφίλ τους, ώστε να εντοπίζονται εύκολα και γρήγορα, μέσω μίας απλής διαδικασίας αναζήτησης, από τους χρήστες της ιστοσελίδας. Διαβάστε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μας.
Γιατί να δημιουργήσω επαγγελματικό προφίλ στο Kosmogram;
Για να προβληθείτε δυναμικά στον online χώρο, να έρθετε σε επαφή με ένα νέο κοινό και να διευρύνετε εντυπωσιακά την γκάμα των πελατών σας! Μέσα από το Kosmogram μπορείτε να εντοπίσετε τον ιδανικό πελάτη σας, προωθώντας μηνύματα κλειδιού που παρουσιάζουν τη συνάφειά σας με τη σωστή αγορά και προσδιορίζοντας με μοναδικό τρόπο τι σας καθιστά ως την καλύτερη επιλογή για το κοινό σας.

Παρουσιάστε την επαγγελματική εμπειρία, τις δεξιότητες και την εκπαίδευσή σας μέσω του εύρους των υπηρεσιών ή αγαθών που παρέχετε και δημιουργήστε τη μοναδική εμπορική ταυτότητά σας. Προσθέστε πληροφορίες όπως την προϋπηρεσία ή τη γεωγραφική περιοχή που εξυπηρετείτε, καθώς και πολλά άλλα, για ένα καλά στρογγυλεμένο εμπορικό προφίλ.

Επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα ή να γίνετε συνεργάτης μας; Πατήστε εδώ.
Πώς μπορώ να δημιουργήσω το προφίλ μου;
Δημιουργήστε το προφίλ σας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη φόρμα προφίλ. Μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα σταδιακά, διαμορφώνοντας το προφίλ σας βήμα-βήμα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να έχετε ορίσει εξ αρχής ορισμένες σημαντικές πληροφορίες για εσάς, όπως τα χρόνια εμπειρίας σας στον κλάδο ή το επίπεδο της εκπαίδευσής σας, η οποία σχετίζεται με την ειδίκευσή σας.
Γιατί να δημοσιεύσω μία φωτογραφία;
Πιστεύουμε ότι μια φωτογραφία μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στο προφίλ σας, καθώς τα μέλη με φωτογραφία-προφίλ στο Kosmogram λαμβάνουν περισσότερες προβολές συγκριτικά με τα μέλη χωρίς φωτογραφία-προφίλ.
Μπορώ να δημιουργήσω επαγγελματικό προφίλ, εάν είμαι αυτοαπασχολούμενος;
Το Kosmogram αποτελεί τον ιδανικό ιστότοπο για εσάς, στην περίπτωση που είστε αυτοαπασχολούμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας. Σαφώς, μπορείτε να καθορίσετε-εμφανίσετε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο προφίλ σας, καθώς πολλοί είναι οι χρήστες που αναζητούν αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες.
Πώς λειτουργεί το Kosmogram;
Διαβάστε εδώ αναλυτικά πώς λειτουργεί η πλατφόρμα του Kosmogram.
Αναβαθμίζουμε την online εμπειρία σας χρησιμοποιώντας cookies. Περισσότερα .
Κατάλαβα
Κατάλαβα